сряда, 15 май 2019 г.

EUR/USD FORE(X)CASTS & ACTIONS - практическо изготвяне на анализ, прогнози и реални действия чрез методиката на ЕТАЛОНЪТ 3/4/5

Здравейте!

Стартирам нова рубрика в този блог, озаглавена EUR/USD FORE(X)CASTS & ACTIONS .
Тя възникна като идея след множество запитвания от читатели на блога и ползватели на методиката за графично прогнозиране ЕТАЛОНЪТ 3/4/5.

В раздела EUR/USD FORE(X)CASTS & ACTIONS ще има само практическа информация, предназначена да помага на всички при анализите и прогнозите им  в ежедневната търговия на финансовите пазари.

Досега всичките ми статии бяха посветени на разяснения как се работи с тази методика, но липсваше  точно такава рубрика с чисто практическа насоченост.

Някои желаят повече практическа информация относно приложението на тази методика.
Други искат да им покажа как правя своите анализи и прогнози, следвайки модела на ЕТАЛОНЪТ 3/4/5 и какви действия предприемам след изготвянето им  в реалната търговия.
В EUR/USD FORE(X)CASTS & ACTIONS ще можете да прочетете изготвени от мен анализи и прогнози върху месечна, седмична, дневна, Н4 и М30 графики. Всичко в тях ще е направено чрез методиката на ЕТАЛОНЪТ 3/4/5.

Периодът, който ще обхваща всеки анализ и прогноза, е една работна седмица. Това означава, че за началото на всяка нова, предстояща седмица ще съм подготвил нов анализ и прогноза.

Вие ще можете да ги получавате, ако се абонирате за тях. Който желае повече информация относно абонамента, нека да ми пише на познатия имейл: kgugov@abv.bg

Без абонамент в рубриката EUR/USD  FORE(X)CASTS & ACTIONS ще можете да четете само анализи и прогнози за изминалите вече седмични периоди.
Въпреки това, чрез тях също ще можете да се запознаете в определена степен с практическото приложение и изпълнение на методиката ЕТАЛОНЪТ 3/4/5.
Актуалната информация за текущ период ще получават само тези от вас, които се абонират за нея.

Цялата информация, която ще четете в EUR/USD  FORE(X)CASTS & ACTIONS е предназначена да помага на всеки, който търгува на FOREX.
Максимално полезна ще бъде обаче най-вече на тези, които вече усвояват курса по графично проектиране ЕТАЛОНЪТ 3/4/5.


За да не става прекалено дълга тази статия, първия ми  FORE(X)CASTS & ACTIONS, който бях изготвил за периода 06.05.-10.05.2019 г., можете да прочетете като отворите линка по-долу.


EUR/USD FORE(X)CASTS & ACTIONS 06.05.-10.05.2019 г.  -  Линк за сваляне
Линкът е активен 14 дни, тоест след 29 Май няма да можете да го отворите.


Анализът, който ще прочетете там, е за изминал времеви период. От него ще добиете само представа как се работи на практика с методиката за прогнозиране ЕТАЛОНЪТ 3/4/5.

Който желае да получава актуален EUR/USD FORE(X)CASTS & ACTIONS за предстояща, нова седмица е необходимо да се абонира. Това става, като ми изпрати кратко запитване на имейл: kgugov@abv.bg


Пожелавам на всички успешна търговия!