събота, 29 декември 2018 г.

FORE(X)CASTS - ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОГНОЗИ

Здравейте!
Получих множество запитвания относно курса ЕТАЛОНЪТ 3/4/5 и отговорих индивидуално на всеки от вас. Има една обща група въпроси, на които сега ще обърна внимание в тази публикация.
Като цяло, запитването е свързано с изготвянето на анализ и прогнози от моя страна. Тези читатели са в по-голямата си част начинаещи трейдъри и се интересуват  от готови прогнози, за да тренират с тях търговски стратегии на демо сметка.
Това за тях е едно добро начало, но за да станат успешни след това и в реалната търговия, на по-късен етап е необходимо да усвоят  умението правилно да прогнозират.
В тяхна помощ и за всички останали, желаещи да пробват тази възможност, стартирам нова услуга , която се казва FORE(X)CASTS - изготвяне на седмичен анализ и прогнози на Форекс.


Същността на услугата е следната:
Изготвяне на седмичен анализ и прогноза за предстоящо движение на валутен курс. Прогнозите и анализа са само за валутната двойка EUR/USD (за останалите валутни двойки ще изготвям индивидуални прогнози по запитване). Времевите графики, на които ще бъдат правени са W1, D1 и H4. Всеки желаещ да получи седмичния анализ и прогноза трябва да ми изпрати кратко запитване на имейла: kgugov@abv.bg

Услугата FORE(X)CASTS е платена. Информация за това ще получите при изпращане на конкретно запитване на горепосочения имейл адрес.

Другият важен елемент на тези прогнози е, че те не са конкретни препоръки за отваряне и затваряне на търговски позиции от ваша страна.
Как ще ги използвате и с каква цел, е изцяло ваша отговорност!
В тези прогнози авторът представя само своите възгледи за евентуално бъдещо развитие на валутния курс, нищо повече.


В този блог ще продължа да помествам и анализирам по-дългосрочни прогнози на дневна, седмична и месечна графики. Те са ориентир за по-големи периоди от време, но не са подходящи за краткосрочната търговия в рамките на един до няколко дни. За тях ще са ви нужни прогнози на D1 и H4.
Вече знаете как можете да ги получите - чрез запитване на познатия имейл: kgugov@abv.bg


А за тези от вас, които желаят сами да изготвят правилни прогнози, като усвоят това умение чрез курса по графично прогнозиране ЕТАЛОНЪТ 3/4/5 - да ми пишат за това на същия адрес.


Пожелавам на всички успешна търговия!