вторник, 6 ноември 2018 г.

ПОРЕДЕН ЕКСТРЕМУМ НА 31.10.2018 И ОЧАКВАНИЯ

Здравейте!

В предишната си статия ПОРЕДЕН ЕКСТРЕМУМ НА 16.10.2018 И ОЧАКВАНИЯ по молба на много читатели публикувах реална  прогноза за предстоящо средносрочно движение на курса евро/долар след формирането на последния тогава дневен екстремум ВРЪХ на 16.10.2018г.
Интересуващите се от методиката, по която съставям прогнозите си, желаеха да видят реално изпълнението им. Смятам, че изпълних обещанието си и показах на практика достоверността и точността на прогнозите, която може всеки да постигне, ако използва тази методика при търговията си на финансовите пазари.
Нека разгледаме отново как изглеждаше прогнозата ми и какво се случи в този период.
Графиката с прогнозата и коментара ми към нея бяха следните:


"От нея  (графиката) се вижда, че според мен курса ще оформи ДЪНО до около 31.10.2018г в т.Р.
 Какво ценово ниво ще достигне в тази точка курса не мога да кажа, но считам че ще бъде под цена 1.1300".


Реалното движение на курса в този период e следното:



Виждаме, че курса направи пореден дневен екстремум ДЪНО на 31.10.2018г. в т.Р при ценово ниво 1.13019.
След т.Р курса промени рязко посоката си и бяхме свидетели на значително движение нагоре, което започна на 01.11.2018 г.

С това се надявам, че отговорих на запитванията ви относно точността и верността на изготвяните прогнози по метода за графично прогнозиране на бъдещи времеви периоди за формиране на поредни големи ДЪНА и ВЪРХОВЕ.

Предполагам, че щом четете тези редове, вие живо се интересувате какво ще се случва занапред след ДЪНОТО в т.Р. Аз съм изготвил своите прогнози за това движение и мога да ви покажа начина, по който и вие да ги правите.
Както знаете, оцеляването  на пазара и дългосрочната печеливша нагласа на трейдъра, зависи най-вече от правилната, точна прогноза и подходящия времеви и ценови вход за търговия.
С методиката за графично прогнозиране можете да постигнете и двете неща.

Като за начало, просто ми пишете каквото ви интересува на познатия адрес: kgugov@abv.bg