неделя, 1 септември 2024 г.

Какво да очакваме от движението на курса EUR/USD - ПРОДЪЛЖЕНИЕ

 Здравейте,

В предишната ми статия относно дългосрочната ми прогноза за курса EUR/USD  бях посочил, кои са според методиката ми, възможните периоди за формиране на поредни ДЪНА върху графиката Weekly.

Графиката изглеждаше така:


Бях посочил като възможни периоди за формиране точките Q1 - Q6. Бях писал също и следното:

"Какво да очакваме занапред?
Посочил съм следващите възможни периоди и ценови нива върху графиката.Какво ще се формира при достигането им, знае само създателя на тези закономерности - Златната Матрица.

Затова съм писал в прогнозата си, че очаквам най-ранна дата и ниво на формиране - Матрицата винаги има много варианти  да формира очаквания екстремум (ДЪНО или ВРЪХ), но те винаги следват посочените закономерности."

Оказа се, че в периода между Q2 - Q3 се формира още един корекционен ВРЪХ. Той не е случаен и е формиран от Златната Матрица, но под въздействието на зависимости върху по-голямата времева графика Monthly. На нея също действа разглеждания алгоритъм, където зависимостите са най-силни и оказват влияние върху формирането на всички останали по-малки времеви графики.

Ето как изглежда графиката Weekly до момента с коригираната ми прогноза:



Очаквам подновяване на дългосрочното низходящо движение, като следващия възможен период за формиране на ДЪНО върху графиката Weekly е около началото на м.Септември 2025г. Ценовите нива в този период очаквам да достигнат между 1.02000 - 0.95000.

Важно уточнение - тези предвиждания не са препоръка за вземане на решение от ваша страна за търговия на финансовите пазари. 
Отговорността за търговските ви сделки е изцяло ваша.

Пожелавам на всички успешна търговия!


П.П.: На вниманието на всички, които желаят да научат повече информация за прогнозите  - от 01.09. до 30 09.2024г. всичките ми прогнози и анализи ще бъдат БЕЗПЛАТНИ.
Който желае свободен достъп до тях, нека да ми пише на познатия адрес: kgugov@abv.bg